joi, 16 august 2012

Google Adsense - Cea mai simpla metoda de a face bani online ?


Inca din 2008, Google Adsense a dominat forumurile, discutiile si scrisorile de stiri(newsletters) prin tot internetul. Deja se aud povesti despre bogatii fabuloase, de milioane, facute de cei care lucreaza de acasa. Se pare ca Google Adsense a dominat deja afacerea de Internet Marketing si e considerat cea mai usoara metoda de a face bani online.

Cheia succesului cu Google Adsense este sa pui reclame pe paginile care primesc mult trafic( vizitatori multi), care au cuvinte cheie cu cerere mare( keywords). Cu cat e mai mare Cost-Per-Click de la advertiser(cel care face reclama) cu atat e si profitu tau mai mare. De la sine inteles ca nu se merita sa cauti cuvinte cu cerinta mica, doarece nu vei avea profit.

Cu cat internetu devine accesibil la cati mai multi utilizatori, e evident de ce Google Adsense este cel mai cautat mod de a castiga online, si de ce a devenit un Hit Instant.

Pentru cineva care e nou pe aceasta piata, ar fi naucitor sa afle ca pagina lor (site-ul lor) este ingropata undeva printre reclamele minuscule ale altor persoane de la  Google. Dar cand incep sa castige isi dau seama ca se merita.

Sunt doua metode mari si istete, factori care unii webmasteri si  detinatori de bloguri au invatat sa le foloseasca, pentru a castiga bani  mai usor cu Google Adsense.

1. Cauta pe site-ul tau paginile cu cea mai ridicata rata de vizitare. Ca sa afli asta, verifica fisierele Log.
Vei afla ca multi din vizitatorii tai profita de faptu ca oferi ceva gratis sau la un pret redus. O informatie, un clip youtube, o carte E-Book sau orice altceva. Daca pui acolo reclamele vei observa ca profitul tau se va mari, datorita ratei mare de vizite, afisari,clicuri.

2. Pune reclame Google Adsense pe pagini care produc putin sau deloc. Punand reclame  Google Adsense pe pagini cu resurse gratuite, vei putea sa iti pastrezi vizitatorii/clientii  si automat se va observa o crestere in afisari/clicuri. In acest mod vei putea sa iti pastrezi clientii si sa nu-i pierzi in favoarea altor site-uri.

Cand inveti sa lucrezi efectiv, aceste doua metode iti pot aduce un profit considerabil din site-ul tau. Multi folosesc aceasta metoda pentru a obtine un venit in plus de la Google Adsense. Aceasta este foarte buna pentru site-urile care ofera informatii gratuite. In modul acesta pot castiga niste bani din acele informatii.

Cu multele tehnici pe care oamenii le invata despre cum sa castige cat mai usor cu Google Adsense,nu e de mirare de ce Google incearca orice sa isi imbunatateasca Adsense-ul pentru a-si mentine imaginea.
Cu Google Adsense posibilitatile sunt limitate, dar totusi exista si posibilitatea ca cineva sa profite de procesul banilor usori, pe care acest marketing in internet il face posbil.

Cat timp exista oameni care vor sa castige bani online, Google Adsense ii va ajuta sa-si valorifice talentele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu