joi, 16 august 2012

5 Moduri De A Imbunatati Veniturile Cu Adsense!


Daca webmaster-ii vor sa monetizeze site-ul/blogul, cea mai buna metoda este cu Google Adsense. Sunt o multime de webmasteri care se zbat sa castige ceva bani zilnic cu site-ul lor. Dar uneori , unii "genii" castiga sute de dolari din reclamele Google Adsense, de pe site-ul lor zilnic. Cu ce sunt diferiti acesti webmasteri de ceilalti? Este acela ca ei gandesc in afara cutiei. Incearca sa fie cat mai originali.

Cei care au fost la inceput , stiu despre ce vorbesc, si sunt sigur ca au cateva indici , idei si sfaturi, pe care sper ca le vor impartasi, cu aceia care vor sa paseasca pe aceasta piata.

Aici sunt 5 moduri dovedite, prin care iti poti imbunatatii veniturile de la Google Adsense.


1. Concentrati-va pe un singur format de reclama Adsense.

Singurul format care a dat rezultate foarte bune este Large Rectangle (336x280). Acest format are tendinta sa creasca rata de click sau CTR.
De ce sa alegeti acest format din zecile care exista? Pai cel mai bun raspuns ar fi ca in formatul acesta, reclamele arata ca si linkuri normale si oamenii au tendinta sa de click pe ele. E posibil sa stie sau sa nu stie ca ei dau click pe reclamele Adsense, astfel creandu-ti profit.

2. Creaza o paleta customizata a reclamelor Adsense.

Alegeti o culoare care se va imbina perfect cu fundalul site-ului/blogului tau. Daca site-ul/blogul tau are un fundal alb, incearca sa folosesti ca si culoare de fundal la reclamele Adsense albul, cat si marginile.
Ideea este sa faci in asa fel incat reclamele Google Adsense sa para parte din site. Asta va mari rata de clickuire pe site, deci profit mai mare.

3. Sterge reclamele Adsense de la baza paginii( de jos de tot) si pune-le sus.

Nu incerca sa ascunzi reclamele Adsense. Pune-le in locurile cele mai vizibile, unde vizitatorii le vor putea vedea, astfel vor putea da clickuri pe ele. Vei fi uimit de cat de mult conteaza locatia unei reclame Adsense, cand vine vorba de profit.

4. Mentine linkuri catre site-uri relevante.

Daca crezi ca unele site-uri sunt mai bune ca celelalte, pune reclamele pe acelea, si stergele pe cele care sunt neprofitabile. Continua sa menti si sa verifici reclamele pe site-urile care sunt profitabile.Daca ai multe reclame(banere,linkuri) pe site, pune reclamele de la Google Adsense primele pentru a putea fi vazute de vizitatori cand intra pe site-ul tau.

5. Incearca sa automatizezi introducerea Adsense pe site-ul tau.

Incearca sa introduci codul Adsense pe site-ul tau , automat prin SSI(Server Side Included). Vorbete cu Providerul de internet , pentru a fi sigur ca serverul lor accepta SSI. Cum faci asta?
Salveaza codul Adsense intr-un fisier text, salveaza-l ca "adsense.txt" si uploadeaza-l pe  directorul tata(root) al serverului web. Apoi folosind SSI, pur si simplu pui codu pe alte pagini.
Aceasta modalitate este foarte utila pentru cei care folosesc generatoare de pagini pe site-ul lor.

Acestea sunt unele din cele mai bune modalitati prin care iti poti imbunatatii veniturile cu Google Adsense. Au functionat de minune pentru unii care au castigat sute de dolari, chiar si mii din Google Adsense, de pe site-ul lor. Este foarte important sa stiti ca reclamele sunt pentru ca exista cerinta pentru ele. De aceea cautati cu atentie topicurile, subiectele , cuvintele cheie, pe care le folositi. Concentrati-va atentia asupra unui singur subiect, si exploatati-l la maxim, pentru a-l face cat mai interesant pentru vizitator, astfel el se va intoarce pe site.
Tineti minte ca exista alte site-uri care au subiecte ca voi, este bine sa va ganditi sa faceti in asa fel incat sa fie cat mai atractiv, si cat mai informativ, si nu in ultimul rand cat mai unic. Nu uitati trebuie sa fiti diferiti decat restul webmaster-ilor, si pentru asta trebuie sa ganditi in afara cutiei. Fiecare click facut de vizitator conteaza pentru profitul vostru, astfel faceti in asa fel incat fiecare reclama Adsense sa fie unica si sa atraga clickuri.

Sfaturile date de cei care au reusit in aceasta afacere, sunt doar linii de ghidare. Pentru unii au functionat pentru unii nu. Luati aminte de ele si folositi-le in asa fel incat sa va creasca profiturile.

Daca altii au reusit , nu vad de ce sa nu incercati si voi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu