joi, 16 august 2012

Bazele despre cum sa incepi sa castigi bani cu Google Adsense !


Google Adsense este considerat cel mai important ustensil din arsenalul unui webmaster. Acesta permite persoanei sa monetizeze site-ul foarte usor. Daca este folosit corespunzator, poate genera un venit foarte mare. Insa daca nu este folosit corect, lasi o gramada de bani sa scape. Asta oricine uraste sa faca.

Cum sa castigi bani cu Google Adsense , este foarte usor. Vei fi uimit de rezultatele pe care le vei vedea intr-un timp foarte scurt.Incepe prin a scrie niste articole bune despre orice doresti tu , si sa ai grija sa pui cuvinte cheie in text. Sunt o gramada de oameni care se pricep sa scrie. Poti spune ca au un dar pentru cuvinte. De ce sa nu si castigi bani pentru asta.

Sunt trei lucruri care trebuie tinute minte cand incepi sa scrii articolele, pentru a avea un efect maxim asupra Google Adsense.

Keyword Search ( Cautare cuvinte cheie)

Cauta subiecte populare, cuvinte cheie sau fraze. Alege-le pe cele care crezi ca oamenii vor fi cel mai interesati si vor cauta sa dea clicuri. Exista anumite programe care ofera asa ceva, si sunt oferite gratuit pentru o perioada de zile de anumite site-uri.

Scrie Articole

Incepe sa scrii articole despre subiectele , cuvintele cheie, frazele gasite in cautarea precedenta.Tine minte ca motoarele de cautare(Google, Yahoo, Binq) se mandresc prin modul in care tin evidenta la articolele cu subiectele scrise cat mai bine. Este foarte indicat sa ti cont de cerintele lor, in vederea articolelor.

Un Continut de Calitate

Construieste un site care sa contina articole de calitate, incorporat cu Adsense, care au drept target(tinta) subiectele si cuvintele cheie din site-ul tau( cele din cautarile precedente, cu care ai scris articolele). Aici vor conta tot ce ai facut pana acum, si tot de aici va veni si profitul.

Pozitionarea corecta a reclamelor Adsense trebuie facuta cu grija. Incearca sa pui reclamele acolo unde crezi ca surferii( vizitatorii) vor da clicuri pe ele. Conform unor studii , primul loc unde se vor uita vizitatorii este in partea stanga sus a site-ului/blogului. Motivul este inca necunoscut..... dar acea zona este una din cele mai profitabile de pe site-ul tau. Poate pentru ca unele motoare de cautare pun rezultatele cele mai bune in partea stanga sus. Deci este corect sa spunem ca tot acolo se uita si vizitatorii cand intra pe site.

Cativa din cei care sunt la inceput vor zice ca se descurca destul de bine, si cred ca rata de click-uire, si cifrele CPM sunt destul de bune. Totusi sunt mai multe tehnici si stiluri prin care sa iti maresti venitul din Google Adsense. Cunoscand aceste tehnici si punandu-le sa lucreze in favoarea voastra, vei vedea ca vei castiga de trei ori mai bine decat cei care fac ce faceai tu inainte.

La final, Google Adsense are cele mai bune tracking statistics( statistici de urmarire), care permit webmaster-ilor sa urmareasca rezultatele pe mai multe site-uri,  fiecare site individual. pagina cu pagina, sau oricum doreste webmaster-ul. Trebuie sa fi constient de aceasta optiune si sa o folosesti la maxim, pentru ca este cea mai importanta. Datorita ei, vei afla care pagina iti aduce cei mai multi vizitatori, care tip de reclama Adsense de pe acea pagina este cea mai profitabila. In modul acesta poti modifica spre bine, paginile care au cel mai bun profit si sa nu iti pierzi vremea cu cele care nu aduc profit.

Un alt lucru care trebuie stiut , este faptul ca reclamele Adsense de tip Banner si Skyscraper sunt moarte. Intrebati expertii! Mai bine uitati de Bannere si Skyscrapers. Surferii tind sa ignore acest tip de reclame.

Pentru a incepe sa faci bani cu adevarat cu Google Adsense, trebuie sa sti ce vrei sa faci, si cum  sa il faci.
Ca la orice afacere , este nevoie de timp imbinat cu rabdare.
Nu ignora site-ul si reclamele Adsense odata ce ai terminat, mai stai o ora, si finiseaza reclamele Adsense, pentru a genera venit bun  din site-ul/blogul tau.

Incearca si tu , si nu vei regreta ca te-ai apucat de Google Adsense.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu