joi, 16 august 2012

Folosind Alti Oameni Pentru A-ti creste Profitu Adsense !


Adsense Google face un impact foarte mare in industria marketingului online.
Din cauza asta, vanzatorii afiliati care sunt mai slabi, au tendinta de a muri imediat si retelele de reclame isi vor pierde membrii si posibili investitori foarte repede. Daca esti in pierdere folosind o retea de advertising decat sa castigi, poate mai bine te-ai gandi sa incepi sa folosesti Google Adsense Marketing Network si sa incepi sa castigi niste bani adevarati.

Google Adsense ofera reclame bine scrise si foarte relevante care sunt alese foarte atent pentru a se nimeri cu continutul paginilor de pe site-ul sau blogul tau.Nu trebuie sa le cauti tu , deoarece motoarele de cautare le vor cauta pentru tine, de pe alte site-uri cu continut asemanator cu al tau. Nu trebuie sa pierzi timp sa alegi diferite tipuri de reclame pentru fiecare pagina in parte si nici coduri de afiliat pentru cine stie ce produs, program.

Poti adauga reclame Adsense pe site, chiar daca ai coduri de afiliat pe el. Totusi este interzis sa faci codurile de afiliat sa semene cu codurile de la Google Adsense. Poti filtra pana la 200 URL(adrese). Asta iti da sansa sa blochezi site-urile care nu ofera informatii, continut pe site-ul lor, ce nu e asemenator sau nu are relevanta cu al tau. Poti ,de asemenea, sa blochezi competitia, sa nu apara pe site-ul tau reclame de la ei. Desi este inevitabil ca Google Adsense va concura pentru spatiile de reclame impartind astfel profitul.

Proprietarii site-urilor mici vor putea implementa in site-ul lor coduri Adsense care sa atraga vizitatori, aparand instant pe pagina.Daca ai un site nu trebuie sa depui cererea decat odata. Asa se revanseaza pentru faptul ca nu mai trebuie sa depui cererea pentur fiecare site in parte.

Daca vrei sa vezi cat castigi nu trebuie decat sa incerci si sa vezi. Daca vrei sa te lasi, tot ce trebuie sa faci e sa scoti codul Adsense de pe site-ul tau.

Rata de plata poate varia foarte mult.Suma pe care o primiti pentru click pe reclama depinde de cat de mult plateste advertiseru(cel care a facut reclama)pentru click, folosind Google Adwords. Advertiser-ii pot plati de la suma infima de 0.05$(5 centi)pe click pana la 10$-12$, daca ai noroc poate si mai mult. Tu castigi o parte din suma respectiva. Daca rezultatele stagneaza, poti construi pagini care sa atraga ochiul vizitatorului si sa dea click pe reclamele tale. In nici un caz nu trebuie sa modifici codul Adsense. Uneori se merita putina schimbare pe o pagina pentru a mari vizitele,clickurile.

Cei care publica reclamele pot de asemenea sa aleaga pe ce site-uri sa apara reclamele lor, Geo-Targeting. De asemenea este permis sa foloseeasca retelele mari de site-uri. Secretul este sa sti ce crezi ca va functiona pentru tine.

Pentru a vedea daca vre-o reclama Adsense pe care o vezi in rezultatele motorului de cautare are site-ul tau pe pagina lor, incearca sa gasesti continutul care sa fie relevant daca nu aproape identic cu continutul reclamei respective.

Este important de mentinut ca nu se poate sa deti doar unele topice, subiecte.Daca faci asta, Google Adsense nu va pune reclame pe site-ul tau si tu vei pierde sume importante de bani. Asta nu putem lasa sa se intample.

Este o vorba din popor :"Meseria se fura, nu se invata."

Totul este adevarat, este foarte bine sa te uiti pe alte site-uri cu materiale asemanatoare si sa iti faci o idee cum vrei sa fie site-ul tau, chiar sa imprumuti unele idei. Gandeste-te ca iti faci o favoare, verificand ce merge si ce nu merge. In plus nu va trebui sa muncesti prea mult. Si te vei putea ocupa de promovare. Doar sa nu uiti sa pui linkul catre adresa de unde ai luat articolul daca este Copyrighted.

De asemenea trebuie tinut minte ca unele subiecte chiar trebuiesc sa fie ocolite. Unele exemple sunt : arme de foc, munitie, droguri.jocuri de noroc, subiecte cu continut pentru adulti, tutun, alcool.

Cu toate informatiile de care oamenii au nevoie in palmele tale, tot ce iti ramane de facut este sa te apuci de castigat.

Totul este o situatie in care toata lumea castiga: Proprietarii continutului, proprietarii de site-uri, cei care scriu articolele si cei care fac reclamele(Publisheri/Advertisers.

Transforma nevoile altor oameni in nevoile tale si profita de pe urma lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu