joi, 16 august 2012

Cum sa-ti pastrezi contul. Bibliografie utila despre Google AdSense !


Cum sa ma asigur caGoogle nu-mi va inchide contul?Politicile programuluiGoogle AdSense nu permit fraudele. Cea mai buna modalitate prin care un publisher se poate asigura de integritatea site-ului sau, este sa fie foarte atent la ceea ce se intampla pe propriul site.Google a cerut in mod expres sa nu dai click pe propriile anunturi sau sa rogi alte persoane sa faca acest lucru. Insa, mai raman si acele practici care se fac neintentionat si afecteaza publisher-ul.
Asigura-te ca anunturile tale de la Google nu apar niciodata in pop-up-uri nesolicitate. Nu vorbim despre traficul pe care-l cumperi si care poate contine publicitate.
Respecta marcile comerciale ale Google. Nu folsoi nicio marca comerciala Google, fara sa le ceri acordul.
Nu schimba codul Adsense. Daca tu esti profesionist pe HTML, sa nu presupui ca poti sa adaugi codul tau. Daca nu te pricepi la HTML, atunci singurule lucruri pe care trebuie sa le faci sunt: sa copii si sa inserezi pe site, codul pe care l-ai primit.
Asigura un mediu bun pentru publictari si o experienta de utilizare pozitiva. Nu incerca sa inseli in niciun fel. Regulile Google poate ti se par stricte, insa crede-ma ca protejarea integritatii programului Google AdSense iti aduce avantaje atat tie si luiGoogle. In final, un program Google AdSense pozitiv si onest inseamna si pentru tine mai multi bani.
Foloseste carti despre Google AdSense Program pentru utilizatorii incepatori sau experimentati.
Vrei sa cumperi o carte pentru a folosi Google AdSense? Nu neaparat. Pagina de support de la Google ofera suficienta informatie. Insa, s-ar putea sa iei in considerare aceasta optiune daca vrei sa citesti un cont personal AdSense precum Eric Giguere sau sa presupunem ca vrei sa nveti mai multe despre HTML.
“Who Let the Blogs Out: A Hyperconnected Peek at the World of Weblogs”, scrisa de Biz Stone cuprinde multa informatie atat despre Google AdSense, dar si blogging.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu