joi, 16 august 2012

Cine Mai Vrea Sa Faca Bani Cu Adsense?


Locul 1 : Elevii din liceu fac sute de dolari cu Google Adsense.

Locul 2 : Femeile casnice, pensionarii, parintii care doar stau acasa,si nu au castigat un leu pe internet, castiga venituri lunare doar punand reclame Google Adsense pe site-ul sau blogul lor.

Acestea sunt doar cativa din " super castigatorii Adsense". Probabil ai auzit povestea lor, deoarece ei sunt printre putinii care sunt pe drumul de a castiga milioane promovand reclame Adsense pe site-ul sau blogul lor.

Oricine, indiferent de sex, varsta, poate deveni un generator de venit din Google Adsense, atata timp cat are ce le trebuie.Cum incepe cineva o afacere de genu internet advertising?Scriind articole pentru Adsense este unu din moduri de a incepe.
Folosind cuvintele cheie potrivite in articolele tale, si avand reclame Google Adsense pe anumite pagini,a devenit cel mai profitabil mod in marketing, pe care oricine o poate face.

Nu este nevoie de experienta sau educatie speciala.Daca nu folosesti aceasta metoda, atunci probabil nici nu sti de existenta ei, existand sansa sa pierzi sute de dolari, si tu sa nu o sti.

Acesta este unu din motivele pentru care scrierea de articola de calitate este acum ultima moda de a castiga din marketing.Continut si Linkuri. Cand sunt combinate cu succes devin un ustensil puternic pentru a reusi in industria internetului,si a castiga bani .

Multi profesionisti in internet marketing stiu cat de mult valoreaza un continut original si cum folosirea cuvintelor cheie necesare , poate aduce vizitatori si sa fie indexati in motoarele de cautare.

Aici intervine intrebarea : De ce nu scriu acesti mari "Shoguni" ai internet marketing-ului articole si sa le publice pe internet.

Singurul raspuns care poate fi pe intelesul tuturor este ca: este foarte greu sa scri articole cu continut de calitate, si sa aduci trafic pe el, sa il indexezi in motoarele de cautare(Google,Yahoo...).
De asta ei cauta pe altii care au timp de pierdut si care vor sa scrie articole,care sa reprezinte site-ul lor, si sa fie cautate.

Pentru a incepe afacerea de marketing Adsense, pune-ti urmatoarea intrebare: Iti placea sa scri cand erai in scoala? Daca raspunsul tau este da, atunci ai un avantaj fata de majoritatea afaceristilor din adsense marketing care vor sa faca bani din confortul casei lor.

Odata cu inflorirea Marketingului Adsense, sunt cautate site-urile cu continut fresh, unic,original de valoare. In modul acesta,detinatorii de site-uri pot avea o rezerva plina de articole originale pline de cuvinte cheie care sa releveze continutul site-ului. Nu uitati cuvintele cheie trebuie sa fie implementate in textul site-ului, pentru a facilita indexarea. Rezultatul poate fi vazut in PageRank-ul site-ului, in rezultatele motoarelor de cautare. Tot din asta rezultatul este ca pui mai multe reclame Adsense pe paginile cu articolele respective, deasupra, jos, sau langa articol, automat castigand profit.

Mai vine o intrebare...: Ce trebuie sa faca oamenii?

Pai, in definitiv sa scrie articole de calitate, originale, cu cuvinte cheie implementate in text,si sa aiba linkuri functionale.
Apoi construieste un website/blog, cu fraze contextuale, folosind cuvintele cheie care sunt in tex, necesare pentur a trimite trafic targetat exact pentru ceea ce oferi pe site.
Nu in ultimul rand, vei avea reclame Adsense care vor fi targetate dupa cuvintele cheie pe care le ai pus in text. Oamenii cand vor cauta in motoarele de cautare(Google,Yahoo) cuvintele cheie pe care le-ai folosit tu in text, vor da de site-ul tau, in rezultatele motorului de cautare.

O situatie win-win(castig-castig) daca stai sa te gandesti... Cuvintele cheie, pe intelesul tuturor sunt ca un fel de scurtaturi catre site-ul tau. oferi informatii gratuite, si pentru a putea fi gasite dai niste cuvinte cheie, pe care vizitatorul cand le introduce in motorul de cautare gaseste site-ul tau. Tu castigi vizita,afisare la reclama Adsense, el castiga ca gaseste informatia pe care o cauta.

Chiar daca cei care au reclamele pe site-ul tau, daca vizitatorul da click pe ele si cumpara ce ofera advertiser-u, pe tine nu te intereseaza, atata timp cat tu castigi de pe urma vizitei, si a click-ului pe reclama respectiva, nu pot sa spun decat... la cati mai multi vizitatori, afisari,clickuri, profit.

Deci , cine mai vrea sa castige cu Adsense? Eu, tu,oricine. Internet Marketing are multe posibilitati. Scriind articole si folosing reclamele Adsense este o modalitate de a castiga bani sigur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu